Jij bent een kanjer. 1001 Gedichten & Gedichtjes 2019-02-19

Jij bent een kanjer Rating: 5,1/10 294 reviews

Jij bent een kanjer

jij bent een kanjer

Mijn cliënten hebben hier drie keer ja op gezegd. Maar helaas mocht het niet zo zijn, een mooie jeugd als meisje zo klein. Of de meisjes een zak met snoep willen scheppen, vraagt ze. Maar wij wel, zeg ik, wij zien hoe mooi jij bent. Ik heb net de bus gemist, zegt ze.


Next

Patrick : Jij Bent Een Lyrics

jij bent een kanjer

Je bent te moe en kan niet meer opladen. Dat is vervelend zeg ik. Die hebben we van een meneer bij de vuilniswagen gekregen. Zo kan ik wel uren doorgaan, maar het houd hier op. Jullie kwamen namelijk niet voor de spullen in haar winkel, maar voor haar.

Next

Jij bent een kanjer

jij bent een kanjer

Wil jij graag alles perfect doen binnen je gezin en op je werk? Je vraagt je af of je alles nog wel goed doet. Ik drink graag een kop thee met je. Nou, dat weet ik niet zo goed hoor, zegt ze. Wat ben jij mooi zeg, zegt ze. En ja……… Meestal zijn dat vrouwen. Jazeker, zeggen wij in koor. Er is altijd een keuze in het leven om de dingen anders te doen met Hart en Ziel.

Next

1001 Gedichten & Gedichtjes

jij bent een kanjer

De oude vrouw bij het busstation komt met haar boodschappen karretje aangelopen. Kijk maar eens wat er in de kaart staat. Je hebt tijd voor jezelf nodig maar op de één of andere manier komt het er maar niet van. Wij zijn het waarderingsteam, zeggen ze in koor. Jij bent een engel, spreekt de jonge vrouw hardop uit. De meisjes mogen een handcrème proberen en het winkeltje, waar eerst wat verveling heerste, komt wat meer tot leven. Ver over je grenzen heen.


Next

Kinderen

jij bent een kanjer

Vul dan het contact formulier in. Die heeft ze net van Evi 8 en Loïs 8 overhandigd gekregen. Mijn Kanjer waar ik zoveel van hou. Samen gaan we ervoor zorgen dat het allemaal weer wat gemakkelijker wordt. Nee, zeg ik, dat is niet nodig. Ze opent de kaart en leest wat er staat. Zo hard moeten vechten voor een mooi en gelukkig leven, het lukt allemaal wel, maar sta er soms flink van te beven.

Next

Patrick : Jij Bent Een Lyrics

jij bent een kanjer

Hij wilde me ook wat lekkers geven, maar ik heb bedankt. Je leert daarbij veel over jezelf. Volgens mij voelde ze zich ontmoet door jullie. En wat blijkt, juist deze sterke vrouwen kunnen een steuntje in de rug gebruiken. Ze kijkt wat beduusd onze kant op.


Next

Patrick : Jij Bent Een Lyrics

jij bent een kanjer

Weet je wat ik denk? Ik kan alleen maar zeggen. Door te schrijven, delen we onszelf met anderen. Ik weet dat wel en help je graag. We hebben allemaal een uniek verhaal en kunnen veel van elkaar leren. Ze begint te stralen en te blozen tegelijk. De Kanjers stroopwafels zijn bereid met echte boter, wat zorgt voor een heerlijke en rijke smaak. En plotseling is je energie naar een dieptepunt gezakt.

Next

Kinderen

jij bent een kanjer

Heb je als bedrijf of als persoon een verhaal te vertellen, maar weet je niet hoe? Geef hen deze heerlijke Oer-Hollandse lekkernijen voor bij een heerlijke kopje koffie of thee, tijdens de pauze of gewoon als tussendoortje. Ja dat ben jij, als ik boos of verdrietig ben maak jij me blij. Ik zou de kaart maar op de ijskast hangen, vervolg ik, mocht je het een keer vergeten. Stel je voor dat je wakker wordt, je ogen opent en voelt dat alles anders is: Wil jij weer in balans zijn met jezelf en je gezin? We raken aan de praat, terwijl de meisje aan komen hollen. Het was lang geleden dat hij voor het laatst een kerstkaart had gekregen. Evi geeft haar een kaart. Ze hebben net ook al een gevulde koek van iemand gekregen en daarbij, daar gaat het niet om.

Next

Patrick : Jij Bent Een Lyrics

jij bent een kanjer

Ik geloof dat deze lieve mevrouw ook wel een kaart wil. Vol trots laten ze hun gevulde koek zien. Waardoor je met de stroom mee roeit in plaats van dat je er tegenin gaat. Je begint te piekeren en twijfelt aan jezelf. In iedere verpakking zitten 2 stroopwafels om te delen om of alleen van te genieten. Je gaat maar door en door. Wil jij na het lezen van deze informatie, een afspraak maken.

Next