Græske øer kort. Det Græske Øhav Ioniske Hav fra Lefkas til Ittika 2019 2019-01-16

Græske øer kort Rating: 9,7/10 231 reviews

Græske øer

græske øer kort

Santorini, Kykladerne Santorini er den sydligste af de kykladiske øer. Samos er også et strålende sted at dyrke vandreture og mountainbiking; der er mere end 45 stier for dig at vælge imellem. Rundt omkring på Kefalonia findes der en række små strande, hvor den ene er mere skjult end den anden. Af strande bydes der på flere små private bugter, hvor man stort set har det hele for sig selv. Bliv abonnent, og lyt med Du skal være Politiken-abonnent for at lytte til denne podcast.

Next

De græske øer

græske øer kort

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev. Hydra Når man ankommer til denne smukke ø , er det som at træde ind i et maleri. Og der er altid noget nyt at opleve rundt om den næste pynt. Du kan glæde dig til uimodståelige specialiteter som kleftiko, souvlaki, græsk salat, tzatziki, grillet halloumi og saganaki, for at nævne nogle få. Her finder I skønne hoteller helt ude ved kysten, hvor I kan nyde ferielivet på fineste vis. Ingen andre steder finder du så stort et udvalg af hoteller, spisesteder, shoppingmuligheder og natteliv, som på Kreta. Den gamle hovedby Kastro er dog alligevel et besøg værd, hvor du en af dagene vil tage en pause fra solbadningen.

Next

Rejs til Parga, Grækenland med Falk Lauritsen. Bestil din rejse her.

græske øer kort

Dovne stranddage nydes bedst på den sydvestlige kyst; tag til Kefalos for det bedste udvalg af sandede oaser at smide dit håndklæde på. Strandene og Skiathos by er øens bedste seværdigheder. Alonissos er én stor marinepark, den største i Europa, så tag hertil, hvis du ønsker at se sæler eller dyrke lidt snorkling. Jeg er startet på at lave blogindlæg med de billigste rejser fra de enkelte lufthavne i Danmark. Hvis du ikke vil leje bil, er det nemt at komme omkring med taxibåd.

Next

Guide til de græske øer

græske øer kort

Den græske ferieklassiker, Rhodos, er fortsat en af de allermest populære feriedestinationer i Europa. Thassos er noget af en hemmelighed og er ikke så plaget af turistmasserne, fordi øen i lang tid har kunnet leve af sine naturrigdomme frem for turismen. Men i samme øjeblik, jeg ankom til den smukke by, forduftede al tvivl. Bemærk at disse afgifter ofte ændres af flyselskaberne og er derfor med forbehold for ændringer indtil billetten er udstedt. Idylliske Parga Parga ligger på Grækenlands vestkyst, sydøst for Korfu. Mange forbinder Kos med et meget livligt natteliv, men det hører fortiden til. De smalle gader i Campiello og Mandouki samt det tidligere blomstrende jødiske kvarter, byder på en god håndfuld af spændende kirker og museer.

Next

Rejser til Grækenland

græske øer kort

Hun har i mange år holdt ferie på , og hun deler gerne ud af sine bedste tips fra øen. Her finder I en ualmindelig gæstfri befolkning, by der er rig på historie, men også rigtig gode strande. Det er nok den mest kendte af de kykladiske øer og i hvert fald en af de mest billedskønne af samtlige øer. Men Paros fortjener en lille smule mere af din ferietid. Her finder I de bedste strande.

Next

Her er Grækenlands 10 bedste øer

græske øer kort

Øen byder på smukke strande, der frister til dovne dage i solen, unikke mindesmærker fra middelalderen og ikke mindst et hektisk natteliv i Rhodos by. Og ifølge den græske mytologi var Melissani grotten hjemsted for nymferne. Korfu Korfu oser af byzantinsk historie og græsk mytologi, og de gamle charmerende byer, stråler i deres blandende arkitektoniske stilarter fra øens græske, italienske, franske og britiske fortid. Her er mange gode strande at vælge mellem lige fra afsiddes bugter til langstrakte sandstrande. Samos er en East ægæiske ø. Eller er han — som nogle mener — det danske svar på Donald Trump? Dodecanese: En lang og løs kæde af øer, der følger den tyrkiske kyst og består af de populære ferie strande på Kos og Rhodos. Det er en frodig og smuk ø, der lever godt af sine naturrigdomme.

Next

De græske øer

græske øer kort

Der falder sjældent regn i sommermånederne. Du kan finde inspiration til eller se en oversigt over de ca. Her kan du lægge dig til at sove på stranden, uden at nogen hæver øjenbrynene. Til gengæld har den meget at tilbyde, hvis du leder efter gode naturoplevelser. Her ankommer du til en skøn lille havn med en charmerende bykerne og en hyggelig strandpromenade. Kassiopi er stedet for alle de party-glade, mens Avlaki tiltrækker windsurfere.


Next

Rejs til Parga, Grækenland med Falk Lauritsen. Bestil din rejse her.

græske øer kort

Telendos har ingen biltrafik eller asfalterede veje, men mange fine stier, gode klatreforhold og skønne badebugter med krystalklart vand. Du kan fx finde og vælge Aalborg som afrejselufthavn. For en rejsende er sunhours vigtige. Prøv i stedet at gå på opdagelse i Nas templet på øen Ikaria. Bedste seværdighed: Nas, Ikaria Knossos på Kreta og øen Delos er uden tvivl et besøg værd for de historieinteresserede, men de er også ekstremt turistede. Paros, Kykladerne Paros er en af de mest billedskønne græske øer med charmerende gamle byer og stenbelagte gader i den klassiske kykladiske stil med hvidkalkede huse.

Next

Det Græske Øhav Ioniske Hav fra Lefkas til Ittika 2019

græske øer kort

Øen har et godt udbud af hoteller og spisesteder samt kilometerlange gyldne sandstrande. Arkitekturen er helt unik for området med de mange kunstgallerier, klostre, kirker og museer — beliggende i 18. Fiskardo er en hyggelig fiskerby med en helt speciel charme, hvor du kan slappe af og betragte bylivet på en af caféerne ved havnen. Med blot én hovedvej på øen, kommer du ikke udenom at besøge den største by, som også er stedet hvor de fleste overnatningsmuligheder er. Øen oser af eksotisk — og lidt Tyrkisk — stemning, grundet beliggenheden tæt på Tyrkiets kyster. Turismen på øen er slet ikke som på naboøerne Samos og Lesvos, til gengæld ynder grækerne selv at holde ferie på Chios. Mange har nemlig forelsket sig i denne smukke ø, som især har været attraktiv for jetsettet, kunstnere, bøsser og de festglade — og de har tilsyneladende ikke tænkt sig, at rejse til andre øer end Mykonos! Thassos — Fred og ro blandt grækere Øgruppe: Nordøst-ægæiske Øer Samme øgruppe som Samos Størrelse: 383 km2 Befolkningsstørrelse 14.

Next

Grækenland last minute rejser: Grækenland Kort

græske øer kort

Vi har udvalgt flere skønne feriebyer langs Chania-kysten mod nord. Det samme er Sami-stranden med sine flotte hvide sten. Ligger i havnen og serverer græske specialiteter af høj kvalitet. Befolkningen er ikke afhængig af turismen, og du bliver derfor mødt som en gæst og ven. En del strande er helt øde, og du kan få fornemmelsen af at have det hele for dig selv.

Next